Вони обидва захищають свою Україну: Мережу розчулила "снайперська пара" на Донбасі (відео)

Снайпер ООС змушений годинами чекати на постріл, часто-густо, у дуже некомфортних умовах. І такий помічник справжня розрада. Він чесно заробляє на свій Whiskas

Українського снайпера в зоні Операції об'єднаних сил на Донбасі сфотографували з котом. Відповідний знімок опублікував на своїй сторінці в Twitter блогер під ніком "Конопляний Джмелик", зазначають Патріоти України.

На фото можна побачити снайпера Збройних сил України, який знаходиться на своїй укріпленій позиції в маскуванні і за мішками з піском. Унікальним фото робить те, що поруч зі снайпером камера зафіксувала також пухнастого чорно-білого кота.

"Додаткове маскування", - жартує блогер.


Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...