"Вони перетворилися на ДАІ": Відомого нардепа від БПП оштрафували патрульні в Києві

Володимир Ар'єв обурений тим, що поліція не допомагає об'їхати проблемну ділянку, а тільки шукає порушників.
Володимир Ар'єв. Фото: соцмережі.

Відомий народний депутат Верховної Ради України від БПП Володимир Ар'єв поскаржився, що патрульні поліцейські оштрафували його в центрі Києва. Про це він висловився на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами політика, він їхав з лікарні записувати програму про справу бійця Національної гвардії України Віталія Марківа, якого в 2014 році заарештували за підозрою у вбивстві журналіста Андреа Рокелле близько Слов'янська, коли порушив ПДР.

"Патрульна поліція Києва, на жаль, перетворюється в ДАІ, тому що замість того щоб допомагати - ловить і штрафує, - написав Ар'єв. - Хрещатик перекритий з самого ранку. Розвертаюсь на перехрестя - формально правий. І відразу потрапляю до патрульних. У Європі, коли перекривають головні магістралі, виставляють відповідні знаки, а поліцейські допомагають водіям об'їжджати перекриті ділянки. Ми всі сподівалися, що так буде і у нас, коли оголосили кредо нової поліції - допомагати, а не карати. На жаль, все повертається до старого доброго карального стилю. Штраф, безумовно, заплачу - з суто формальної точки зору я порушив. Грошей не шкода, шкода розчаровуватися в тому, що вважав незворотньою реформою".

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...