"Вони ж до війни готуються!": Одіозна екс-регіоналка не упустила можливості в свято поплакатися, як її "хунта пригнічує парадом"

Олена Бондаренко може спокійно плакатися на публіку про «тяжку долю розбомбленого Україною Донбасу», адже вона давно подбала про те, щоб її родині нічого не загрожувало.

Олена Бондаренко. Фото: соцмережі.

Екс-нардеп від Партії регіонів і любителька власних дітей, американська теща Олена Бондаренко сьогодні на своїй сторінці в "Фейсбук" поплакалась, як сильно її «пригнічують» військові паради, передають Патріоти України.

«...Хочеш миру - готуйся до війни. ...Але не готуй війну». За словами екс-регіоналки, через те, що «ватажки» Майдану розв'язали, на думку Бондаренко, війну, вбиті тисячі. Бондаренко впевнена, що бійці української армії під українськими прапорами стріляли виключно в своїх же співвітчизників.

Коментуючи новину, український політолог Олексій Голобуцький зазначив, головне, що сама Олена добре підготувалася до війни, легітимізованої її шефом Януковичем: поки «вічно легітимний» листом запрошував російське військо на територію суверенної України, Лєна своїх дітей запхала подалі в Європу, а потім і зовсім дочку видала заміж до Америки. Тепер ось в таємниці від усіх намагається вчити таку їй ненависну англійську мову.
За словами Голобуцького, отже, особисто Бондаренко до війни підготувалася дуже ретельно. І вже 4,5 роки може спокійно плакатися на публіку про «тяжку долю розбомбленого Україною Донбасу».

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...