Ворог отримав по зубах: З'явилося відео, як українські морпіхи дали відсіч окупантам на Донбасі

Біля селища Водяного терористи не припиняють обстріли.

Фото:скрін відео

Четверо поранених українських військових за добу. Терористи не припиняють обстріли. Найгарячішою точкою на фронті залишається Приазов'я, передають Патріоти України.

Як кажуть бійці, які захищають селище Водяне – ця ніч спокійна, бо ж стріляли не безперервно, а лише кілька годин. Для них це трохи не повна тиша.

"Де там мої маленькі, де там мої солоденькі, де там мої діряві? (стріляє з ГП, а потім з автомата, – ред.) Ну що, сепарня, Путлєр капут?", – морпіхи ще засвітла відбивають перші атаки ворога.

Із сутінками терористи швидко змовкають, проте у нічне небо вилітають ворожі безпілотники. Їх відганяють з автоматів. "Ну, вночі рідко, частіше за все вдень, і коли працює арта, аби корегувати сєпарів по нас," – розповів морський піхотинець "Дизайнер".

А корегувати доводиться регулярно. Морпіхів постійно обстрілюють, вони навіть знімають це на телефони. "122-й. Буває виїжджає танчик працювати. 82-й, 120-ті міномети", – додав "Дизайнер".

Знахабнілого ворога змушують затихнути традиційним способом. Бійці дають відповідь з РПГ. Коли проросійські найманці все ж стихають, можна обмінятись вітаннями. Тут між позиціями – лічені сотні метрів, і все чутно. Терористи мовчали аж до ранку. Та з першими півнями знову розпочали провокації. Морпіхи до такого готові.

"Протягом доби ворог неодноразово відкривав по наших позиціях вогонь. Але Морська піхота таких жартів не розуміє, ворог отримав по зубах достойно. І отримав гідну відсіч," – наголосив морський піхотинець "Дизайнер".

Джерело: 24 канал

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...