Возив гостей та подарунки на весілля сина: У справі проти Луценка стався несподіваний поворот

Антикорупційні органи закрили справу у зв'язку з тим, що не побачили в діях Юрія Луценка складу злочину.
Олександр Луценко із дружиною. Фото: Фейсбук.

НАБУ і САП закрили справу про використання генпрокурором Юрієм Луценком автомобілів ГПУ для розвезення гостей і подарунків у день весілля свого сина Олександра. Як повідомило джерело у правоохоронних органах, кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем генпрокурором закрили перед самим новим 2019 роком, передають Патріоти України.

Розслідування тривало з 20 квітня до 28 грудня 2018 року. Справу порушено рішенням суду за статтею 364 Кримінального кодексу, заявником у якій виступив колишній перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін, який перебуває наразі в розшуку за підозрою у низці злочинів.

Згідно з матеріалами справи 15 вересня 2017 року, Луценко під час святкування весілля свого сина у неробочий час використовував два службові автомобілі: Toyota Camry і мікроавтобус для розвезення гостей і подарунків, чим завдав збитків державному бюджету. Антикорупційні органи закрили справу у зв'язку з тим, що не побачили в діях Луценка складу злочину.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...