"Выполни свой гражданский долг и стань счастливчиком!": У Криму окупанти знайшли спосіб заманити кримчан на вибори

На виходах з виборчих дільниць в Армянську пообіцяли провести розіграш смартфонів.

У Криму мешканців заманюють на вибори до Держдуми всіма можливими способами. Ілюстрація:www.radiosvoboda.org

Міський телеканал Армянська у Криму 18 вересня на виходах з виборчих дільниць проведе розіграш смартфонів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Кримінформ.

Відповідні оголошення розклеєні в місті: "Приходь на вибори - отримай телефон у подарунок! У єдиний день голосування на виході з виборчих дільниць телеканал "Північний Крим" розіграє вісім смартфонів.

Розіграш призів відбудеться 18 вересня, в найближчу неділю, з 8 до 17 годин. Виконай свій громадянський обов'язок - і стань щасливчиком!"

Як стало відомо, так звана "влада" Криму у підконтрольних їй ЗМІ лякає місцевих жителів можливим поверненням до складу України.

"Сьогодні керівництво України заявляє, що має намір звернутися до суду про невизнання Криму російським. Але лише тоді, якщо на виборах 18 вересня буде невисока явка. Не можна давати Порошенку і його компанії привід", - йдеться у заклику.

Також кримчан змушують піти на вибори до Держдуми під загрозою звільнення і зниження заробітної плати.

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...