Врадіївка-2: Суд заарештував поліцейського, якого підозрюють у вбивстві жителя Кривого Озера

Прокуратура клопотала про арешт підозрюваного на 60 діб без права внесення застави. Однак в ході засідання не було надано висновків судово-медичної експертизи.

Підозрюваний у залі суду. Фото:http://novosti-n.org/

Сержанта поліції Олександра Причипойду будуть тримати під вартою до 25 вересня. Про це повідомляє місцеве видання Новости N, інформують Патріоти України.

Центральний районний суд Миколаєва частково задовольнив клопотання прокуратури і обрав сержанту поліції Олександру Причипойді запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 25 вересня.

Причипойду звинувачують у вбивстві Олександра Цукермана.

Прокуратура клопотала про арешт підозрюваного на 60 діб без права внесення застави. Однак в ході засідання не було надано висновків судово-медичної експертизи.

Сьогодні оберуть запобіжний захід також старшому лейтенанту поліції Миколі Хоменку та сержанту поліції Денису Ляхвацькому.

Раніше повідомлялося, що один з підозрюваних у вбивстві жителя Кривого Озера сержант поліції Олександр Причипойда визнав, що його колега стріляв в загиблого Олександра Цукермана.

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...

Що буде із субсидією, якщо дружина з дітьми за кордоном, а чоловік залишився в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 9:55

Нерідко українські сім'ї стикаються з питанням: що буде із субсидією, якщо дружина і дитина за кордоном, а чоловік залишився, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді пояснили, що до складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстров...