"Всё бы хорошо, но его отменили": Як відомство Шойгу знову зганьбилося на весь світ (фото)

Міноборони РФ вирішило опублікувати заздалегідь фото авіапараду у небі над російською столицею. Але захід не відбувся взагалі.

Авіапарад у небі над Москвою не відбувся взагалі. Ілюстрація:https://news.rambler.ru/Міністерство оборони Росії заздалегідь опублікувало світлини з авіапараду над Москвою, який взагалі не відбувся. Таку особливість зауважили користувачі Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема користувач "Лентач" написав:"Минобороны опубликовало фото авиапарада над Москвой. Всё бы хорошо, но его отменили."

Як відомо, минулого року російське оборонне відомство зганьбилося на репетиції параду через танк "Армата", який виявився муляжем з картону.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...