"Всё бы хорошо, но его отменили": Як відомство Шойгу знову зганьбилося на весь світ (фото)

Міноборони РФ вирішило опублікувати заздалегідь фото авіапараду у небі над російською столицею. Але захід не відбувся взагалі.

Авіапарад у небі над Москвою не відбувся взагалі. Ілюстрація:https://news.rambler.ru/Міністерство оборони Росії заздалегідь опублікувало світлини з авіапараду над Москвою, який взагалі не відбувся. Таку особливість зауважили користувачі Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема користувач "Лентач" написав:"Минобороны опубликовало фото авиапарада над Москвой. Всё бы хорошо, но его отменили."

Як відомо, минулого року російське оборонне відомство зганьбилося на репетиції параду через танк "Армата", який виявився муляжем з картону.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...