Все через "висяки": Під Петербургом священик виганяв злих духів з відділу СК

Слідчі вирішили, що їм на допомогу повинен прийти священнослужитель, оскільки "злі духи" приносили їм досить багато проблем у частині розслідування кримінальних справ і псували всю статистику.

Ілюстрація:http://gazeta.a42.ru

У міській слідчий відділ СКР під Санкт-Петербургом викликали протоієрея Олександра. Співробітники відомства попросили священика провести обряд вигнання злих духів, бо у них накопичилося занадто багато так званих "висяків" - нерозкритих злочинів. Як з'ясувалося, прокуратура завертала одну справу за іншою, передають Патріоти України з посиланням на Life.ru.

Слідчі вирішили, що їм на допомогу повинен прийти священик, оскільки "злі духи" приносили їм досить багато проблем у частині розслідування кримінальних справ і псували всю статистику.

Але після закінчення обряду по освяченню священику прийшло повідомлення про те, що загорілася його баня, через що він поспіхом залишив слідчий відділ. Причому під час гасіння пожежі протоієрей поранив руку.

У СУ СКР по Ленінградській області підтвердили, що обряд дійсно проводився, проте відзначили, що пов'язано це здебільшого зі взаємодією відомства і духовенства.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...