"Все, що ми робимо разом із дружиною, є вдалим": Притула вперше показав обличчя своєї доньки (фото)

Сьогодні, 29 серпня, Сергій Притула святкує 3 річницю шлюбу з чарівною дружиною Катериною.

Сергій Притула. Фото: соцмережі.

Популярний телеведучий та учасник "Вар'яти-шоу" Сергій Притула вперше показав, як виглядає його маленька донька Соломія. Знімком шоумен поділився на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Сьогодні, 29 серпня, Сергій Притула святкує 3 річницю шлюбу з чарівною дружиною Катериною. У знаковий день шоумен опублікував зворушливий допис, в якому розповів про свої щасливі стосунки.

"Нашій сім'ї сьогодні виповнилось 3 роки! Цей день ми прожили святково! До останньої хвилини! Люблю тебе, Катруся! Все, що ми з тобою робимо разом, мені дуже подобається: Соломійка, телеверсія "Вар'яти-шоу", свята, будні, подорожі! З тобою навіть сваритися – одне задоволення. Радий бути твоєю половинкою!" – написав Сергій Притула.

До зворушливого допису шоумен додав чарівне фото своєї сім'ї. На знімку Сергій Притула вперше показав, як виглядає його маленька донечка Соломія.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...