"Все стихло і просто йде на дно": Донька правозахисниці Ноздровської заявила, що справу про вбивство матері намагаються зам'яти

Дівчина вважає, що справжні вбивці покриваються слідством і гуляють на волі.

Ірина Ноздровська. Фото:Styler RBC

Справу про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської намагаються зам'яти і звалити всю провину на немічного старого. Про це на своїй сторінці в Facebook написала дочка вбитої Анастасія Ноздровська, зазначають Патріоти України.

"Поки справа перебувала під контролем суспільства і журналістів, то робилося хоч щось. Зараз же все просто стихло. Мало того, що все стихло, все просто йде на дно. Ніхто нічого робити не хоче, справжні вбивці покриваються", - пише дівчина.

За її словами, слідчий Лучинська Л.Р. заявила, що вже все зробила і відправляє справу до суду.

"Що ти зробила, га? Підвела все під одного Россошанського? Це ти зробила? Так тобі самій не смішно від того, що ти, розпинаючи, намагаєшся довести, що старий дід провернув таку справу сам, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння ?! Не вірю!" - зазначає Ноздровська.

Вона вважає, що Россошанський зробив це не сам.

"У мене все більше і більше виникає підозр, що до цього всього доклали свої лапи представники влади, прокурори, поліція! Я навіть не здивуюся, якщо через деякий час виявиться, що менти допомагали старому тіло ховати і перевозити! Я не знаю, до кого звертатися, куди писати, вже просто сил не вистачає, але висновок тільки один: справжній вбивця гуляє на свободі", - резюмувала вона.

Як відомо, Ірина Ноздровська зникла 29 грудня 2017 року по дорозі з Києва в село Демидів Вишгородського району. Вона вела справу про резонансну ДТП в якій загинула її сестра, і змогла відправити за ґрати її вбивцю - Дмитра Россошанського. Ноздровській неодноразово погрожували родичі і друзі водія. 1 січня вона була знайдена мертвою на березі річки.

Пізніше правоохоронці затримали підозрюваного в скоєнні вбивства - батька підсудного у справі про ДТП Юрія Россошанського. За рішенням суду його взяли під варту. Але адвокати сім'ї потерпілої і їх родичі не впевнені, що Россошанський - справжній вбивця.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...