Все в нас буде добре: З'явилась світлина найромантичнішого моменту на параді до Дня Незалежності

Для дівчини, яка приїхала підтримати свого хлопця, такий поворот подій виявився повною несподіванкою.

Курсант освідчився коханій прямо на параді. Фото: Фейсбук.

На військовому параді в День Незалежності України курсант В'ячеслав Короткий освідчився своїй коханій. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ в Facebook, передають Патріоти України.

«На головному святі України на головній вулиці Києва учасник параду Незалежності курсант-прикордонник В'ячеслав Короткий зробив пропозицію руки і серця своїй коханій - Тетяні Федорчук», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначають, що для дівчини, яка приїхала підтримати свого хлопця, такий поворот подій виявився повною несподіванкою. «Емоцій додала святкова атмосфера, заохочувальні оплески і спів учасників параду. А також букет, який вручив цілий генерал - ректор академії прикордонної служби. Хіба могла Тетяна в такій обстановці сказати щось інше, крім «ТАК!». Бажаємо молодій парі щастя і багато позитивних вражень!», - акцентували в ДПСУ.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...