Все "в шоколаді": Чоловік Ані Лорак розповів про життя в Москві (фото)

Лорак з чоловіком вже мають все для постійного проживання у Москві - квартиру, машину з водієм, охорону.

Ані Лорак і Мурат обжилися в Москві. Фото: Інстаграм.Виявляється, співачка Ані Лорак має у Москві і житло, і машину з водієм та охороною. Про це розказав її чоловік Мурат Катерині Осадчій у програмі "Світське життя", передають Патріоти України.

На зауваження телеведучої про те, що останнім часом говорять про придбання Кароліною квартири у Москві, її чоловік не став нічого приховувати.

"Так, квартиру купили, машину купили. Є водій, є охорона, є менеджмент. Я відкрив там свою компанію, також щось роблю", - відверто заявив Мурат.

А коли його запитали, чи збираються вони повернутися до України, Мурат відповів:

"Я вважаю це запитання невірним. Ми не їхали з України, то навіщо повертатися? Ми тут живемо, багато людей мають у різних країнах будинки, машини, бізнес тощо".

"У нас є у Туреччині будинок, в Україні, в Росії є будинок. Хочу зараз купувати будинок в Іспанії. Зараз це вигідно. Хочу влітку з донькою бути там, тому що мені там подобається клімат", - додав Мурат.

Також чоловік Кароліни зізнався, що вони дуже хочуть другу дитину, але поки не мають на це часу.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...