"Все життя "Доктора Лізи" - це лише піар на крові", - російський політолог (відео)

Бєлковський поклав на Глінку моральну відповідальність за події на сході України і в Сирії.

"Доктор Ліза". Фото: соцмережі

Російський політолог Станіслав Бєлковський назвав загиблу в авіакатастрофі Ту-154 Єлизавету Глінку, відому як "Доктор Ліза", піарником війни на Донбасі. Відповідне відео опублікував користувач YouTube Valerii Lolin, повідомляють Патріоти України.

У ролику показаний фрагмент з ефіру каналу "Дощ", де Бєлковський поклав на Глінку моральну відповідальність за події на сході України і в Сирії. "Вона була піарником війни на Донбасі, вона була (серед) піарників війни в Сирії. І тому на ній в значній мірі лежить моральна відповідальність за все, що відбувалося", - сказав він.

Ведуча не погодилася з позицією гостя студії по "Доктору Лізі": "Вона намагалася врятувати тих, хто там страждає". Бєлковський спростував її слова і сказав, що часто бував на Донбасі до початку війни і добре знайомий з ситуацією. Також він критично відгукнувся про Глінку як про філантропа.

"Ні, вона не була такою людиною. Ви знаєте, я багато разів був в Донецьку і навіть один раз був в Луганську, до початку конфлікту. Там був мир. Знаєте, хто хоче врятувати російських дітей, той може з'їздити до Воронежа, Читу або Біробіджан. Для цього не треба їздити в Донецьк, де війну розв'язали покровителі і спонсори Доктора Лізи", - підкреслив експерт.

На репліку ведучої про те, що "цих людей теж потрібно було рятувати", Бєлковський відповів: "Так, потрібно було, щоб Єлизавета Петрівна прийшла до Володимира Володимировича Путіна, який дав їй премію в минулому році, і сказала, припиніть, будь ласка, війну на Донбасі. Вона цього не зробила". "Все життя Єлизавети Петрівни була однією величезною піар-акцією. Вона так і закінчилася. Царство їй небесне", - додав політолог.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...