Вшанувати пам'ять побратимів: Бійці 93-ї ОМБр почали збір коштів на пам'ятник загиблим військовим

Вибір було зроблено на користь макета пам’ятника у вигляді козацького хреста.

Бійці з 93-ї ОМБр вирішили встановити пам’ятник тим бійцям, які загинули в боях на сході України. Відкрити його планують до 10 травня. Тож зараз збирають гроші на його виготовлення. Про це йдеться на сторінці 93 ОМБр у Facebook, зазначають Патріоти України, продовжуючи:

Вибір було зроблено на користь макета пам’ятника у вигляді козацького хреста.

“Саме такі хрести знаходять археологи на місцях поховань запоріжців – лицарів Українського народу. Подібний пам’ятник стане продовження історичних традицій вшанування Захисників України, які віддали заради своєї держави найцінніше – власне життя”, – зазначили військові.

10 травня, коли заплановано встановлення меморіалу, військова частина відзначатиме свою річницю.

“Тож сьогодні ми, як ніколи, закликаємо всіх небайдужих до полеглих воїнів 93-ї бригади громадян долучитися до цієї справи,задля створення постаменту захисникам, що стояли на сторожі Вашого спокою і полягли за Україну”,– написали військові.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...