Всі "боярышники" зі "стекломоями" не заборониш: Росіянка померла після розпивання лосьйону "Віта-септ"

Лосьйон придбав у продуктовому магазині чоловік загиблої, який після вживання цієї ж рідини залишився живий.

Ілюстрація:gigano.ru

У Єкатеринбурзі 59-річна жінка померла після того, як вжила всередину косметичний лосьйон "Віта-септ космо +", куплений в одному з продуктових магазинів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Росбалт.

Жінка-інвалід померла 26 грудня в квартирі будинку на вулиці Технічній. Тепер поліція вилучає з магазинів цей спиртовмістний косметичний лосьйон.

Офіційний представник главку МВС по Свердловській області Валерій Горєлих повідомив журналістам, що загибла вживала лосьйон разом зі своїм чоловіком і приятелькою, які залишилися живі.

"Робити висновки про те, що жителька Єкатеринбурга загинула саме від сурогату, поки передчасно, - зазначив Горєлих. - Жінка тривалий час хворіла. Точна причина смерті буде встановлена після судово-медичної експертизи".

За його словами, в той же вечір з магазину, де чоловік загиблої купував лосьйон, поліцейські вилучили шість коробок з аналогічною спиртовмісною рідиною.

"Її чоловік стверджує, що, перед тим як заснути і більше не прокинутися, дружина разом з ним вжила дві пляшки "Віта-септ космо +", які вони придбали в продуктовому магазині недалеко від будинку", - повідомило джерело в правоохоронних органах.

За його словами, пізніше поліцейські виявили в складському приміщенні магазину 400 пляшок цього лосьйону, а на полицях цей товар виставлений не був.

Тісу перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...