"Всі, на кому є провина в сирійських злочинах, будуть відповідати по одному", - опубліковано передсмертні слова вбивці російського посла у Туреччині

За даними турецьких ЗМІ, нападник був поліцейським, але за інформацією джерел Reuters, він не був при виконанні обов'язків.

Вбивця посла РФ. Фото:Twitter

Після вбивства російського посла в Анкарі, стало цікаво дізнатися, що говорив перед пострілами вбивця дипломата. Переклад слів на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Осман Пашаєв, зазначають Патріоти України.

"Дослівний переклад слів нападника: "Аллах акбар", далі щось по-арабськи: "Не забувайте Алеппо, не забувайте Сирію, не забувайте Алеппо, не забувайте Сирію. Поки наші міста не відчуватимуть безпеки, і ви не будете знати смаку безпеки. Назад, назад мене звідси забере тільки смерть. Всі, на кому є частина провини в сирійських злочинах, будуть відповідати по одному".

Як повідомлялося раніше, сьогодні в Анкарі на відкритті фотовиставки "Росія очима мандрівника: від Калінінграда до Камчатки" чоловік застрелив посла Росії в Туреччині Андрія Карлова.

Hurriet Daily News повідомляє, що нападника звуть Мевлют Алтинташ. За інформацією видання, він вистрілив спершу в повітря, потім в спину посла, а після того - ще раз, коли посол вже впав.

За даними турецьких ЗМІ, нападник був поліцейським, але за інформацією джерел Reuters, він не був при виконанні обов'язків. HaberTurk зазначає, що чоловік був звільнений з поліції в рамках розслідування справи про спробу держперевороту в липні.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...