Вся справа у чистоті: Лукашенко назвав "нестачу прального порошку" причиною розпаду СРСР

В даній алегорії президент Білорусі натякнув на байдужість влади по відношенню до власного народу та наслідки цього.

Олександр Лукашенко. Фото: bykhov.by

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що відсутність прального порошку стала причиною розпаду Радянського Союзу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.


"Причина розпаду СРСР? Прального порошку не вистачало. Мені шкода було дивитися на жінок у черзі, щоб купити 10-20 пачок імпортного порошку: свого не вистачало. Що, ми цього зробити не могли? Так протягом одного року могли поставити тисячу модулів в Білорусі і засипати порошком всю країну. Що, ми не могли зробити в достатній кількості продуктів харчування? Запросто могли", - заявив Лукашенко на прес-конференції 17 листопада у Мінську.

За його словами, зараз "треба займатися цими життєвими питаннями, і нарешті виправити помилку Радянського Союзу - забезпечити населення всім необхідним". Нагадаємо, раніше Лукашенко заявив, що Білорусь "грудьми закриває 1200 кілометрів кордону з Україною, тому що потоком йде зброя і вибухівка".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...