​Вся суть путінської Росії: провідний телеканал РФ підтримав бельгійців у горі зображенням непристойності (фотофакт)

Якщо голова держави Х*йло, то можливо в розумінні його щасливих підданців таке може розглядатися як жест щирого вітання. Адже від Х*йла до х*йлят, як від Леніна до жовтенят.

Російський телеканал НТВ виклав у соціальну мережу для "підтримки" брюссельців середній палець зі смаженої картоплі на фоні прапору Бельгії, зазначають Патріоти України.

Відповідну фотографію російське ЗМІ виклало на своїй сторінці у Facebook. Користувачі соцмережі не зрозуміли такого ходу телеканалу та різко розкритикували картинку.

Яка країна - такі співчуття, - пишуть у коментарях під фото. Зокрема, підписники сторінки у соцмережі назвали російський телеканал ганьбою світових ЗМІ.

Нажаль цей випадок не поодинока прикрість. Питома частка населення РФ відчувають втіху від загибелі безневинних європейців. Виразником поглядів цих людей став Володимир Жириновський, котрий сказав те, про що в Росії багато думають, однак воліють мовчати.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...