Вся в тата: Дочка Кошового викликала фурор на шоу "Розсміши коміка. Діти" (відео)

Євген Кошовий і не підозрював, що його дочка Варя братиме участь в шоу "Розсміши коміка. Діти".

"Розсміши коміка. Діти": дочка Кошового викликала фурор на шоу. Скріншот.

Перший сезон гумористичного проекту за участю дітей стартував. Не змінився склад ведучих - це Володимир Зеленський і Євген Кошовий, правда, на кнопку тепер натискає Настя Каменських, а іноді вона навіть міняється місцями з Женею, як і в цей раз, коли його старша дочка вийшла на сцену. Про феєричний виступ Варі Кошової розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Несподівана поява Варі Кошової викликала бурхливий сміх у залі для глядачів, а ось її зірковий тато довго не міг закрити рот від подиву і шоку. Виявляється, старша донька Жені разом зі своєю мамою довго готувалися до виступу на шоу "Розсміши коміка. Діти", а главі сімейства про це не розповіли, тому той факт, що Варвара буде жартувати і отримувати за це гроші став для Кошового цілковитою несподіванкою.

У Варі були відмінні жарти, за які вона і отримала 20 тис. грн, вона могла б продовжити і виграти 50 тисяч, але не захотіла ризикувати. Гумор Варвари Кошової всі оцінили належно і зал бурхливо аплодував їй, відразу видно, що дівчинка вся в тата і почуття гумору в їхній родині - це головна фішка.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...