Відомий український комік з родиною шалено вболівали за улюблену команду, мережа у захваті (відео)

Актор і резидент студії "Квартал-95" Євген Кошовий порадував шанувальників новим сімейним відео.

Як повідомляють Патріоти України, відповідний ролик шоумен оприлюднив в особистому мікроблозі в соціальній мережі instagram.

Виявляється, Кошовий разом з 9-річною донькою сходили на футбольний матч. Сімейство активно підтримувало гравців, виявившись найактивнішими фанатами. Шанувальникам безперечно сподобався запис. Вони залишили під постом величезну кількість компліментів і позитивних коментарів.

"Доця вся в тата", "Варюшка, молодець!", "Класна донька, вся в тата, мабуть!", "Супер, ви круті! Варя запалює!", "Круті", "Я вас обожнюю. Які ж ви позитивні!", - написали фоловери.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...