"Всім, хто не хоче єдину Україну - квиток в одну сторону. Скільки ми будемо терпіти? Нам уже Донбас нічим слухати" - Парасюк

Нардеп розповів про два способи вирішення конфлікту на Сході України.

Володимир Парасюк. Фото:news.bigmir.net

Україна може зробити так, що жителі Донбасу її полюблять. Про це нардеп Володимир Парасюк сказав в інтерв'ю Лівому берегу 7 грудня, інформують Патріоти України.

"Є дві ідеї вирішення проблеми. Перша - просто закінчити АТО. А друга - введення воєнного стану. Назвати Росію ворогом, і тоді сідаємо розмовляти. Нам створили дві фейкові республіки, а Путін при цьому - третя особа. Тут треба приймати рішення.

Ви повірте, Липецька фабрика дуже багато значить в розв'язанні конфлікту на сході України. Якби я вирішував, я б, напевно, закінчив АТО. Всім, хто не хоче єдину Україну - квиток в одну сторону. Вибачте, скільки ми будемо терпіти? Нам уже Донбас нічим слухати", - сказав Парасюк, відповідаючи на питання про те, яким він бачить вирішення проблеми з непідконтрольною Україні частиною Донбасу.

Він запевнив, що етнічні чистки ніхто проводити не буде, і всі ті люди, які сприймають Україну і згодні сприяти її розвитку, "готові братися за руки і йти далі". З іншого боку, про супротивників єдності України Парасюк відгукнувся негативно.

"Хто продовжує бути в опозиції до об'єднання країни - їм в Україні, вибачте, нічого робити ... Я вважаю, що ті, хто не згоден (на єдність України - ред.), порушують Конституцію України, повинні сидіти у в'язниці", - поділився думкою нардеп.

Незважаючи на це, він вважає, що Україна може забезпечити собі прихильність жителів Донбасу.

"Звичайно, (план реінтеграції є). Я ж вам пояснюю, що ключовим моментом на Донбасі є те, що, якщо держава забезпечить певний соціальний пакет, тамтешні жителі будуть любити Україну до втрати свідомості. Але є люди, які ніколи в житті цього робити не будуть", - вважає Парасюк.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...