"Всьому свій час під сонцем, "гнів Божий" терористів ще настигне", - Ярош про полювання на бойовиків (відео)

"Гнівом Божим" Дмитро Ярош назвав ліквідацію терористів на прикладі Жиліна

Ярош розповів про вбивство Жиліна. Фото: 112.ua

Народний депутат України, екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив про причину вбивства в Москві сепаратиста, голови "Оплоту" Євгена Жиліна. Про це він сказав в інтерв'ю каналу 112, повідомляють Патріоти України.

Ярош висловив упевненість в тому, що вбивство Жиліна — це "гнів Божий". Він зазначив, що не знає, чиїми руками був здійснений цей "гнів", але висловив надію, що вбивство Жиліна - справа рук українських спецслужб, які взялися за ліквідацію терористів.

Ярош зауважив, що Гіві та Моторолу Інтерпол відмовився взяти у розшук, і можливою причиною назвав "недопрацювання наших правоохоронців", які не надали Європі достатню кількість документів.

Він також висловив упевненість, що при всьому цьому спецслужби ведуть полювання на терористів. За його словами, є кілька прикладів спроб ліквідувати таких людей. Ярош переконаний, що "всьому свій час під сонцем, і "гнів Божий" так само терористів ще настигне".

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...