"Встающие с колен": У мережі показали, як мешканці Саратова "полюють" на прострочені продукти з супермаркета (відео)

На відео видно, як люди чатують на винесення візка з магазину і моментально розхапують товари, термін придатності яких вже закінчився, на шляху до сміттєвих баків.

Фото:скрін відео

У Мережі з'явилося відео, як жителі російського Саратова розхапують призначені для утилізації прострочені продукти у співробітників супермаркету. Відео опублікувало видання «Відкритий канал», зазначають Патріоти України.

Люди чатують на винесення візка і моментально розхапують прострочені продукти на шляху до сміттєвих баків, відзначає видання.

На початку лютого схожий випадок зафіксував кореспондент іншого місцевого видання - «Вільні новини». На кадрах видно, як працівники одного з супермаркетів везуть до смітника візок з простроченими товарами. При цьому місцеві жителі кидаються на них прямо на проїжджій частині і розбирають продукти на ходу.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...