"Встали с колен за бесплатным мороженым": У мережі висміюють відео з битвою за ласощі у Росії

Тиснява утворилася у Стерлітамаку, що в Башкортостані під час роздачі 11 вересня безкоштовного морозива на святі з нагоди 250-річчя міста.

Користувачів соціальних мереж потішило відео, на якому мешканці Стерлітамака (Башкортостан, РФ) влаштували жахливу тисняву під час роздачі 11 вересня безкоштовного морозива на святі з нагоди 250-річчя міста. Відеозапис з битвою за ласощі опублікований на YouTube-каналі місцевого видання "Стерлітамак Сіті", інформують Патріоти України.

Людей у торговому центрі зібралося набагато більше, ніж розраховували організатори акції. Через тисняву охоронці, які роздавали морозиво, втрачали контроль і кричали на людей.

"Выборы в стране просто праздник для народа! Бесплатные картоха, греча, макароны и на десерт даже пломбииииииииииииииир!", "Стыд, позор! до чего страну довели .......( ", "Почему нарушили технику безопасности! кормить надо было с лопаты!!", "Вот он, истинный бог русского человека. И имя ему - Халява. То ради салата убивать готовы, то ради блинов, то ради мороженого", "Встали с колен за бесплатным мороженым", "Все, трындец российскому обществу, холодильник и живот победили разум"- пишуть люди в коментарях до відео.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...