Встановлено особу грабіжника, котрий у Києві скинув вагітну жінку зі сходів (фото)

Чоловік влаштувався на роботу за підробленими документами. Зловмисником може бути 26-річний киянин Станіслав Шевчук.

У Києві співробітник фірми пограбував офіс, в якому працював. Тікаючи, він травмував вагітну жінку. Про це повідомляється на сторінці "Київ оперативний" в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Молодик на фото пограбував офіс, в якому він же і працював. Виніс всю техніку, гроші і навіть особисті речі співробітників. Спускався по сходах з награбованим, його намагалася зупинити вагітна на сьомому місяці співробітниця, яку він зіштовхнув зі сходів. Дівчинка у важкому стані в лікарні", - сказано в повідомленні.

"Як виявилося, він влаштувався на роботу за недійсними документами. Зараз грабіжника розшукують. Всім, кому відома особистість зображеного на фото чоловіка, прохання звертатися за номерами 0938805001 та 0672828475", - зазначає "Київ Оперативний".

Виданню "Вести" вдалося виявити аккаунт чоловіка, схожого на розшукуваного, в соцмережі "ВКонтакте". Зловмисником може бути 26-річний киянин Станіслав Шевчук.

На сторінці Шевчука зазначено, що він народився 2 листопада 1989 року і працює в компанії NEW EUROPE realestate, яка зареєстрована в столиці Латвії Ризі. При цьому контактні дані Шевчука містяться в сервісі "База даних шахраїв Чорний список покупців (клієнтів)". "Шахрай, привласнив гроші. Видає себе за ріелтора відомих агентств нерухомості м.Києва ", - сказано в його "профайлі".

За фотографіями в соцмережі, можна припустити, що Шевчук одружений і виховує малолітню дитину.

Пізніше видання зв'язалося за вказаним телефоном з "Києвом Оперативним". Там розповіли, що також встановили особу зловмисника - ним виявився саме Станіслав Шевчук. Їм також передали знайдену інформацію.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...