Встигла повідомити, що їй погано і болить живіт: Родичі розшукують 19-річну киянку, котра носить під серцем двійню (фотофакт)

Родичі дівчини просять усіх, хто міг її бачити, повідомити за телефоном 067 708 58 79.

В Києві зникла вагітна двійнею Дарина Лаговська. Фото: Фейсбук.

У Києві зникла безвісти 19-річна Дарина Лаговська, яка вагітна двійнею. Про її зникнення в середу, 27 липня, повідомила родичка зниклої, відома журналістка Ірина Драбок на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Останній раз її бачили в кафе «Львівські Пляцки» за адресою проспект Перемоги, 33.

Відомо, що о 22:26 Дарина Лаговська подзвонила мамі і сказала, що стало дуже погано і болить живіт. Родичі об'їхали і обдзвонили всі пологовові будинки і лікарні, інформації нуль.

Журналіст повідомила, що Дарину шукає поліція. Слідчі опитують свідків і просять всіх, хто міг бачити дівчину, терміново зателефонувати за номером 067 708 58 79.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...