Втікав, одягаючи штани: У Миколаєві на території дитячого садка поліція затримала ґвалтівника (фото)

Затриманим виявився 52-річний місцевий мешканець, який намагався поглумитися над 26-річною жінкою.

Ілюстрація:http://kievvlast.com.ua10 серпня, близько 3 години ранку, патрульні отримали повідомлення про те, що на території дитячого садка, який розташований на вулиці Колодязній, жінка просить про допомогу. На місці події їх зустріла заявниця і вказала, звідки саме чула голос дівчини. Про це йдеться на сайті Николаев-city, передають Патріоти України.

Інспектори почали пошуки і незабаром, поблизу садка, дійсно почули, як дівчина кричала: "Не треба, відпустіть, будь ласка".

Включивши ліхтарик і направивши його на звук, правоохоронці побачили дівчину на землі, а зверху на ній чоловіка.

Помітивши правоохоронців, він відразу почав тікати, намагаючись на ходу вдягнути штани. Через мить патрульні наздогнали його і затримали, одягнувши на нього наручники. Затриманим виявився 52-річний миколаївець.

Надалі 26-річна жінка розповіла, що йшла додому, коли її повалив на землю невідомий і намагався вступити з нею в статевий акт, але, на щастя, не встиг.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...