Втомлене серце совісті нації: У Росії госпіталізували одного з останніх загальнонаціональних "КримНенашів"

Директор «Акваріума» Максим Ланде попросив журналістів не з'ясовувати точні причини госпіталізації артиста і краще помолитися за нього.

Борис Гребенщиков. Фото: РІА "Новости".

Лідер групи «Акваріум» Борис Гребенщиков госпіталізований через проблеми з серцем. Про це повідомляє телеканал «Санкт-Петербург» з посиланням на джерело, передають Патріоти України.

За даними телеканалу, у музиканта виникли проблеми зі здоров'ям через проведене раніше шунтування. Співрозмовник видання уточнює, що «ситуація носить серйозний характер».
Інформацію про госпіталізацію музикант підтвердив «Комсомольской правде» директор групи «Акваріум» Максим Ланде: «Дякуємо за турботу. Однак найкращий спосіб дій при цьому - це помолитися за здоров'я чи свічку піти поставити». Друг музиканта, режисер Віктор Тихомиров розповів «КП», що Гребенщиков потрапив в реанімацію через запалення легенів. За його словами, він знаходиться в свідомості.
У коментарі «Фонтанці» директор «Акваріума» Максим Ланде попросив журналістів не з'ясовувати причини госпіталізації артиста і краще помолитися за нього. «Це погана звичка, краще нехай містяни сходять в храм або в інше місце, в залежності від своїх поглядів, і помоляться за музиканта. До чого дізнаватися ці деталі, навіть якщо хвора людина - Борис Гребенщиков? [...] Хочу передати через ваше ЗМІ таку заяву: «Ми живемо в Петербурзі, давайте буде поважати один одного. А робити новини з чиєїсь хвороби давайте не будемо», - сказав Максим Ланде.
На офіційній сторінці Бориса Гребенщикова в Фейсбуці з'явилося повідомлення про те, що інформація про проблеми з серцем - брехня: «Борис сильно застудився, як і багато хто цієї зими. Просимо не турбувати сім'ю і групу, а просто побажати Борису якнайшвидшого відновлення. Дякуємо!". У той же час Російська служба Бі-Бі-Сі повідомляє, з посиланням на джерела в оточенні музиканта, що у нього пневмонія. Він знаходиться в реанімації.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...