Втративши двох дітей в автокатастрофі, подружжя народили двійнят, яким дали ті ж імена (фото)

Хлопчикам дали імена загиблих синів - Ісая Доббс і Амос Ред.

После ужасной трагедии супруги снова стали родителями. Фото: The Daily Mail.

Пара з Північної Кароліни, США, яка втратила двох синів в автокатастрофі два роки тому, знову стала батьками. Новонародженим близнюкам дали імена загиблих синів - Ісая Доббс і Амос Ред, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Батькам хлопчиків було 28 років, коли вони втратили в автокатастрофі дворічного сина Доббса. Під час трагедії мама хлопчика перебувала на 8-му місяці вагітності. Її дитину врятувати не вдалося. Водій вантажівки, який спричинив аварію і відволікся під час руху, був засуджений до тюремного ув'язнення.

Подружжя розповіло, що після аварії вони не думали про те, щоб ще народити дітей. Про свою вагітність пара повідомила в січні цього року. Тепер пара буде виховувати двох здорових хлопчиків.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...