Вулиці Києва прикрасять скульптури янголів з різних країн (фото)

Посольства країн світу біля кожного янгола залишать свої послання та побажання Україні.

Янголи прикрасять вулиці Києва. Фото: dreamkyiv.com.

Посольства країн світу встановлять на київських вулицях скульптури янголів. Біля кожної фігури розміcтять табличку з посланням від країни. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Наприклад, біля латвійського янгола буде написано: «Доля народу – це історія його життя, все, що йому вже судилося пройти та ще належить пережити. Латиші, як і українці, знали і гіркі, і щасливі періоди, тому цим янголом ми зичимо українському народові лише найкращої долі. Посольство Латвії, з вірою в Україну!».

Організатором проекту виступає «Фонд Ігнаса Юрконіса» у партнерстві з посольствами та за підтримки Київської міської державної адміністрації. Зараз свою участь в ініціативі підтвердили п’ять країн.

Автором скульптур заввишки 1,3 метра є український художник і скульптор В’ячеслав Дідківський. Планується, що фігури створять туристичний маршрут «Шлях янголів» та розповідатимуть міську легенду: чому янгол з’явився саме на цьому місці, що розташовано поруч і що скульптура символізує. На разі місця для розміщення робіт проходять процедуру узгодження з КМДА та посольствами.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...