"Ви стільки нас знищували": Няня з відрізаною головою дитини заявила, що мстилася російській владі (відео)

Встановлено особу злочинниці, яка здійснила сьогодні вранці звіряче вбивство дитини на північному заході Москви.

Гюльчехра Бобокулова. Фото: mk.ru.

Перед затриманням Гюльчехра Бобокулова, яка вбила 4-річну дівчинку Настю, ходила по вулиці з головою дитини і кричала про свою ненависть, імовірно, до російської влади. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Затримана злочинниця, яка розмахувала відрізаною головою маленької дівчинки біля московської станції метро, говорила плутано і невиразно. З її мови можна було зробити висновок, що вона планувала вбивство.

"А тоді сказала я, що ненавиджу тебе, брат! Я терористка! Я смертниця! Якщо я помру, через секунду кінець світу", - кричала Бобокулова. При цьому вона тримала в одній руці голову дівчинки, у якої була нянею. Крім того, жінка кричала про свою ненависть до демократії.

"Аллах акбар! Аллах акбар! Аллах акбар!" - раз по раз повторювала зловмисниця. Примітно, що в ході поліцейського допиту "терористка" не згадала ніяких політичних мотивів.

Бобокулова вказала як причину вбивства 4-річної дівчинки подружню невірність чоловіка. В даний час невідомо, як може злочин бути пов'язано з сімейними проблемами Бобокуловой.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...