"Ви в Ірпені часто буваєте? Місцеве Чикаго. Не розумію, як на це можна дивитися спокійно" - Луценко

Генпрокурор наголосив, що всі українські ЗМІ пишуть про те, що у місті процвітає поєднання криміналітету із правлячими хабарниками.

Юрій Луценко. Фото:РИА Новости УкраинаГенеральний прокурор України Юрій Луценко порівняв місто Ірпінь з американським Чикаго через рівень злочинності. Про це очільник ГПУ заявив під час наради із силовиками у Житомирі, яку транслював телеканал 112 Україна, передають Патріоти України.

Звертаючись до керівництва місцевої прокуратури, Луценко запитав, чи часто вони бувають в Ірпіні, і чи відомо їм про рівень злочинності там.

"Ви в Ірпені часто буваєте? У поліцію заходите? І сотні закритих проваджень не бачите? Я не розумію, як на це можна дивитися спокійно. Сотні закритих проваджень з абсурдними підставами. Якщо все буде робити генпрокурора, то на холеру тоді нам місцеві прокуратури, поясніть мені?

Ірпінь – точка місцевого Чикаго. Ви це знаєте? Вже всі українські ЗМІ пишуть про те, що це поєднання криміналітету із правлячими хабарниками. Всі про це знають. Ви не бачите сотні закритих проваджень? Я подивлюся, що буде на КДКП (Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів - ред.)", - наголосив Луценко.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...