"Ви все ще дивуєтеся безкарності мажорів?": Одесит "Сашко" побив дівчину, напав на нардепа, а після того намагався "зам'яти справу" (відео)

Про нахабний інцидент, влаштований сином одеського бізнесмена Олександром Семенютою, розповів народний депутат України Георгій Логвинський, який зняв бійку на відео і пообіцяв довести справу до суду.

Олександр Семенюта. Скріншот.В Одесі Олександр Семенюта, син місцевого впливового бізнесмена, влаштував бійку в ресторані із застосуванням фізичної сили. Поліція затримала хлопця, але опісля він намагався "зам'яти справу" і погрожував свідкам інциденту. Про це у Facebook повідомив народний депутат від "Народного фронту" Георгій Логвинський, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Біля входу в ресторан цей юний "господар життя" схопив незнайому дівчину за сідниці і потягнув до себе. Дівчина злякалася і закричала, але лише один американець заступився за неї. Його шляхетність була винагороджена ударом кулака Сашка в обличчя... Я звернувся до охорони. Одразу ж до мене підскочила дівчина в такому ж нетверезому вигляді і повідомила, що впізнала мене, що я нардеп, "порадила" не лізти не у свою справу", - написав політик.

Усі протиправні дії Семенюти і його друзів депутат знімав на камеру телефону. Логвинському погрожували фізичною розправою і пообіцяли "порішати".

Після затримання Семенюти, втік із поліцейської дільниці, а опісля, посилаючись на поганий стан здоров'я, ліг у лікарню.

Як повідомив Логвинський, потім йому телефонували з погрозами, щоб він забув про справу Семенюти.

"Мій телефон розривався - всі дзвонили безупинно: нардепи, бізнесмени, святі отці. Прохання у всіх одне - Сашко в той день святкував народження сина, йому 10 днів, і, мовляв, у дружини молоко пропало, тому змилуйтеся і просто перестаньте бути юристом. А з поліцейськими і судом ми самі все вже порішали. Але вони вас бояться - ви на контролі тримаєте і не дасте зам'яти. Дзвінки тривали і тривають досі - з погрозами, з поясненням, що, мовляв, гроші є і вони із судом уже домовилися. Тому погоджуйтеся, пане Логвинський, узяти кошти, а то потім не буде", - зазначив нардеп.

Логвинський додав, що контролює справу і доведе її до суду.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...