Вибух в метро: РосЗМІ показали другого підозрюваного у терактах в Петербурзі (фото)

У спецслужбах начебто вважають, що чоловік на фото міг закласти другий вибуховий пристрій в петербурзькому метрополітені, на станції Площа Повстання. Бомбу, як відомо, вдалося вчасно виявити і знешкодити.

Другий підозрюваний. Фото:http://www.5-tv.ru/

Російські ЗМІ опублікували фото другого підозрюваного у скоєнні терористичних актів в Санкт-Петербурзі. Про це повідомляє російський 5-й канал. інформують Патріоти України.

У повідомленні зазначається: "Ця людина, як вважають в спецслужбах, могла закласти другий вибуховий пристрій в петербурзькому метрополітені, на станції Площа Повстання. Бомбу, на щастя, вдалося вчасно виявити і знешкодити".

Як відомо, вибух у вагоні потяга на перегоні станцій метро "Технологічний інститут" і "Сінна площа" в Санкт-Петербурзі стався близько 14:40. Офіційно підтверджена загибель дев'яти осіб. Всього в результаті вибуху постраждали 47 осіб, 43 з них були госпіталізовані.

Національний антитерористичний комітет Росії повідомив, що на станції метро "Площа Повстання" було виявлено та знешкоджено ще один вибуховий пристрій.

Слідчий комітет кваліфікував вибух у петербурзькому метро як теракт, проте будуть розглядатися й інші версії.

У справі про теракт оголосили в розшук двох осіб. Іншої офіційної інформації про підозрюваних у скоєнні вибуху і їх можливі мотиви поки немає. У Санкт-Петербурзі буде оголошено триденний траур.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...