Вибух в Одесі: В поліції назвали причину

Хто саме кинув гранату РГД-5, від вибуху якої постраждав автомобіль і вибито вікна в будинку, поки невідомо.

Вночі в Одесі вибухнула граната. Фото: Укрінформ.

Прес-секретар поліції в Одеській області Анастасія Якубенко заявила, що за попередніми даними, в центрі Одеси вибухнула граната РГД-5. В ефірі телеканалу «112 Україна» Якубенко також зазначила, що в результаті вибуху ніхто не постраждав, передають Патріоти України.

«В результаті вибуху ніхто не постраждав. Попередньо відомо, що це була граната РГД-5. Зараз на місці продовжує працювати слідчо-оперативна група і вибухотехнічна служба», - сказав вона.

За її словами, поки невідомо, хто саме кинув гранату.

Відзначимо, сьогодні в центрі Одеси на вулиці Тираспольській близько 5:10 ранку 12 серпня прогримів вибух, в результаті якого було пошкоджено автомобіль Volkswagen Polo і вікна в житловому будинку.

При цьому власник автомобіля, пошкодженого в результаті вибуху, не знає, що могло стати причиною інциденту, і заявляє, що ніяких загроз останнім часом він не отримував.

Чоловік розповів, що близько 4 години ночі він почув гучний хлопок. У цей час автомобіль стояв в палісаднику біля будинку, розташованого в приватному секторі.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...