"Вибили фашистів - виб'ємо і рашистів": Український безпілотник в окупованій Горлівці скинув 2 тисячі патріотичних листівок (відео)

Безпілотний апарат "Лелека" передав звістку жителям окупованого міста, які чекають повернення України, що про них не забули.

"Лелека" над Горлівкою під час скидання листівок. Фото:скрін відео

2 000 листівок з проукраїнськими гаслами розкидали в небі над окупованою Горлівкою. Про це розповідає 5 канал, передають Патріоти України.

Український безпілотний апарат "Лелека" злітає в небо. Завдання "Лелеки" - принести звістку в окуповану Горлівку - патріотам, які чекають повернення України. На борту - 2000 листівок патріотичного змісту.

"Як би там мізки не промивали, але це - частинка надії. Її люди, в принципі, і тримаються. Ось і допомагаємо їм триматися", - розповідає аеророзвідник "Сом". На лінії зіткнення безпілотний літальний апарат піддається впливу ворожих засобів радіоелектронної боротьби. Аеророзвідник "Снігур" пояснює: "Росія не шкодує для них такої техніки і своїх солдатів". "Лелека" ж наполегливо йде до мети.

За польотом спостерігає Володимир Весьолкін, житель Горлівки, який захищав Україну, а нині - очолює військово-цивільну адміністрацію селища Зайцеве. Він зазначає: "Там багато наших людей, просто вони думки свої не озвучують, це дуже небезпечно для життя, здоров'я, свободи. Тому чекають і, думаю, що нашим людям буде тепліше, що їх не забувають, про них думають".

"Лелека" досягає центральної площі міста, де саме проводить мітинг окупаційна влада. Тисячі звісток з вільної України спускаються з неба, після чого безпілотник успішно повертається до місця запуску. Своє завдання він виконав: показав українцям в окупованій Горлівці, що Україна пам'ятає їх, і нагадав: "Вибили фашистів - виб'ємо і рашистів".

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...