Виготовлено в Україні: У супермаркеті Дніпра виявили у продажу зошити з символікою окупанта (фотофакт)

Мережу обурила наявність українських товарів з ворожими прапорами.

Фото:Facebook

У Дніпрі на полицях гіпермаркету "Метро", розташованому на Запорізькому шосе, городяни виявили зошити, на обкладинках яких розміщені символи Російської Федерації. Фотографію одного із зошитів опублікував місцевий житель Ігор Сиренков на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Це Дніпро! Місто-форпост боротьби з окупантом! Ось, що продається на полицях гіпермаркету. Цензурних слів просто не знаходжу!" - обурився Сиренков.

На зошитах зображені російські рублі, герб, прапор і Кремль. Також дніпрянин зазначив, що виробник зошитів розташовується в Дніпрі.

На звороті зошитів написано: "Виготовлено в Україні".

"Жесть", - написали в коментарях. "Ви ще не зрозуміли? Ми не в Європі, а в кацапській дупі", - написала Ірина Кострова. "Ось це і є шатун", - зазначив Олег Мороз.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...