Вигребли по повній: Російську команду з академічної греблі відсторонили від Олімпіади

В організмі одного весляра знайдено заборонену речовину триметазидин, який входить в список WADA з 2014 року.

Через допінг російську команду з веслування відсторонили від Олімпіади. Фото: aquaschool-kolpino.ru.

Російську чоловічу парну четвірку в академічному веслуванні відсторонили від участі в Олімпійських іграх. Таке покарання спіткало команду з РФ через допінг одного зі спортсменів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомила Міжнародна федерація веслувального спорту (FISA), позитивна допінг-проба була виявлена у Сергія Федоровцева. В організмі весляра знайдено заборонену речовину триметазидин, який входить в список WADA з 2014 року.

В результаті FISA дискваліфікувала всю російську команду, яка виграла останню кваліфікаційну регату в Люцерні і отримала право брати участь в Іграх в Ріо. Тепер її замінить екіпаж з Нової Зеландії.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...