"Вигуляю кота, постою в черзі, завезу додому": Оголошення безробітної киянки розчулило мережу

Дівчина, яка залишилася без роботи, розмістила пост в закритому співтоваристві жителів одного з ЖК в столичному мікрорайоні Позняки з оголошенням про готовність виконувати будь-які доручення для допомоги іншим людям.

Христина Бондар. Фото: Фейсбук.

Мешканка Києва Христина Бондар за кілька днів стала справжньою зіркою українського сегмента Facebook. І все через невинне і щире оголошення про підробіток під час пошуку основної роботи. Історія почалася з того, що дівчина розмістила пост в закритому співтоваристві жителів одного з ЖК в столичному мікрорайоні Позняки, пишуть Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Привіт, сусіди! Я Христина з першої секції. Сьогодні я звільнилася з роботи, тому у мене тепер багато вільного часу, і потрібно багато вільних грошей", - написала вона.

Як з'ясувалося, Христина готова виконувати будь-які доручення, починаючи від вигулу тварин, оформлення документів, приготування сніданків і закінчуючи шопінгом і послугами особистого водія.

Ціна питання, як то кажуть, цілком доступна. За надані послуги киянка просить від 30 до 200 гривень, залежно від рівня складності і кількості витраченого часу.

"Не судіть строго - ніхто не знає, що нас чекає завтра!", - підсумувала дівчина.

Відзначимо, що незвичайне оголошення викликало захват серед користувачів Facebook. Українці активно поширюють пости дівчини, додаючи до публікацій хештег #поручиКристине.

"Ось позитив який. Людина не ниє, а шукає вихід з ситуації, що склалася. Причому готова виконувати будь-яку роботу: від подачі документів на візу до забрати вас з центру на вашому авто. На дуже лояльних умовах!", - прокоментувала, зокрема, користувач Юлія Іськова.

Пост Юлії з проханням допомогти Христині поширили вже 700 осіб. Залишила радісний коментар і сама героїня:

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...