Виявляється і сама футболістка: Ідентифікована українська вболівальниця, котра справила справжній фурор на Євро-2016

Не дивлячись на те, що Влада Щеглова здобуває освіту юриста, вона мріє стати спортивним журналістом.

Влада Щеглова. Фото:novyny.online.uaЖурналісти розшукали блондинку, яка стала справжньою зіркою інтернету після того, як потрапила в об'єктив фотографів на матчі Україна - Польща. Про це пише портал Футбол 24, передають Патріоти України.

Дівчина називаєтсья Влада Щеглова, їй 20 років. Не дивлячись на те, що здобуває освіту юриста, вона мріє стати спортивним журналістом.

"Відразу після матчу я зайшла в інтернет і побачила багато вхідних повідомлень від своїх знайомих. Вони мені писали, що я в топ-новинах в усіх соціальних мережах. Вчора під час матчу мене багато разів фотографували, ось і потрапила в такий спосіб", - розповіла Влада про свою популярність.

Також дівчина заявила, що і сама свого часу займалася футболом. "Я футбол знаю не тільки зовні, я сама грала довгий час. Я народилася, якщо так можна сказати, у футбольній родині. Тато грав, брат грає ну і я теж недалеко пішла.

У дитинстві грала завжди з хлопчиками у дворі, а потім почала тренуватися вже в команді. У мене була позиція в центрі. Я грала опорним півзахисником. Відбір, фізична боротьба в центрі - це було моїми функціями", - розповіла дівчина.

Як ми вже повідомляли раніше, українська вболівальниця стала справжньою зіркою інтернету, після того, як її сфотографували на матчі "Україна - Польща".

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Оце так! Вчені заявили, що гнів може шкодити кровоносним судинам

четвер, 2 травень 2024, 9:57

Короткочасний спалах гніву, спричинений спогадами про минуле, може зашкодити кровоносним судинам "розслабитися". Це негативно впливає на кровотік, передають Патріоти України. Такого висновку дійшли американські вчені, провівши відповідне дослідження, р...