Виховання до смерті: На Житомирщині чоловік жорстоко вбив дружину на очах у односельців (відео)

Страшні катування бачили селяни, які працювали на городах. Але замість того, щоб рятувати жінку, вони розбіглися.

На Житомирщині чоловік до смерті закатував дружину. Фото: erve.ua.

Житель селища Ставище на Житомирщині до смерті закатував свою дружину. Він прив'язав її за ноги до підводи та близько півкілометра волочив по полю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Односельці бачили вчинок чоловіка, однак побоялися завадити. Більше того, замість рятувати жінку – розбіглися по хатах. "Я як побачила, то все кинула і не знаю, що робити. Люди ніби були на городах – і нікого не стало", - зізналася одна з сусідок.

Свідки кажуть, що чоловік регулярно бив жінку. "Вона постійно синя ходила", - твердить сестра загиблої Валентина. Жінка терпіла знущання, але продовжувала пити. Хоча при цьому, кажуть селяни, все ж тримала господарство.

"Ми намагалися додому їздити до неї на ці розбори, з ними проводили розмову", - виправдовується сільський голова Валентин Субин. Однак на селянина подіяти ніхто не зумів. "Причиною смерті стало нанесення тілесних ушкоджень, а саме забій головного мозку.

Обвинувачений це підтвердив, що він того дня прив'язав ноги до підводи і протянув декілька метрів", - каже речник Коростенського відділку поліції Олена Волковська.

Вбивця наразі під вартою. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Долю 13-річного сина вирішуватимуть соціальні служби.

"Порочне коло": Вчені розповіли, чому люди ненавидять одне одного

четвер, 16 травень 2024, 9:47

Багато хто з нас коли-небудь висловлював комусь сильну неприязнь або навіть говорив: "Я тебе ненавиджу". Хоча слово "ненавиджу" часто трапляється у звичайній розмові, наприклад, "ненавиджу броколі", насправді ми висловлюємо найрізноманітніші почуття - ...

Підзабута трагедія українського народу: СРСР затопив понад 230 сіл під час утворення шести водосховищ на Дніпрі (дослідження)

четвер, 16 травень 2024, 9:46

Компенсація за втрачене житло та господарство, як водиться, часто-густо була символічною. Затоплені села зазвичай лежали під крутим правим берегом Дніпра, часто в ярах із проточною водою та унікальним мікрокліматом . СРСР під час будівництва шести вод...