Виховання патріотів своєї землі: У Краматорську створили "Загін юних друзів прикордонників"

Посвята школярів у створений колектив відбулася за участю бійців Краматорського прикордонного загону.

Фото:http://donbass.ua/

18 листопада в Краматорську відбулася посвята школярів в "Загін юних друзів прикордонників". Дана подія, присвячена Всеукраїнському Дню гідності і Свободи, відбулась у значному місці Краматорська - у старій частині міста, де поховані герої – захисники нашої української землі від німецько-фашистських загарбників під час ІІ світової війни. Про це пише Donbass.ua, передають Патріоти України.

Після виконання Гімну України, бійці Краматорського прикордонного загону поспілкувалися зі школярами, а також вручили значки "Юного Друга Прикордонника".

"Ця ідея не нова, там, де проходив кордон, в кожному селі, в кожному місті завжди була тісна дружба прикордонників з дітьми, вони допомагали нам і надавали інформацію. Ми разом з молодим поколінням проводили патріотичні заходи. За рік існування Краматорського прикордонного загону ми брали участь в різних заходах, а також запрошували хлопців до себе, і тому створення загону було не спонтанним, а стало тим, що мало статися.

Коли діти будуть іноді приходити до нас, то будуть мати можливість ознайомитися з технікою, з останніми зразками озброєння, яке ми маємо, для них це буде дуже корисно", - зазначив старший офіцер відділення по роботі з персоналом Краматорського прикордонного загону лейтенант Михайло Паламарчук.

"З метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, ініціювали створення "Загону юних друзів прикордонників". Планується, що саме наші бійці- прикордонники приділятимуть увагу дітям. Також плануємо провести ряд заходів з патріотичного виховання дітей. Віримо, що наші діти стануть гідними захисниками нашої країни.

В майбутньому до цих заходів будуть залучатися і інші школи. Сподіваємося, що в майбутньому загін збільшиться в своїй кількості", - висловила побажання головний спеціаліст управління освіти Краматорської міської ради Олена Яковенко.

Прикордонники побажали хлопцям і дівчатам вирости справжніми патріотами своєї держави та зробили спільне фото, повідомляє пресс-служба Краматорського прикордонного загону.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...