Виклали пам'ятні слова зі свічок: У Кривому Розі вшанували пам'ять бійців, які загинули під Іловайськом (відео)

Кожного року в ніч на 29 серпня рідні загиблих і зниклих, а також небайдужі містяни збираються біля Стели Героїв у центрі міста.

У Кривому Розі згадали загиблих під Іловайськом. Фото: УНІАН.

У Кривому Розі згадували бійців сорокового батальйону "Кривбас", з якого в Іловайську загинули три десятки хлопців, ще 15 – досі вважаються зниклими, передають Патріоти України.

Кожного року в ніч на 29 серпня рідні загиблих і зниклих, а також небайдужі містяни збираються біля Стели Героїв у центрі міста. Заступник командира 40-го батальйону "Кривбас" Юрій Сіньковський каже, що 15 хлопців зникли і всі їх чекають і моляться за них.

Джерело: ТСН.ua

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...