Виконання Стратегічного оборонного бюлетеня: В Україні створять "наступальний" резерв

Нема іншого шляху у українців – тільки на захист Батьківщини. Тільки за повернення всіх відтятих клятою московією земель, за свободу і волю, за щастя нащадків. Слава Україні!

Питання про створення в Україні військового резерву вирішено. Фото: vchasnoua.comУ Стратегічному оборонному бюлетені, затвердженому президентом України Петром Порошенком, визначено створення кадрового військового резерву, підготовленого до наступальних дій, інформують Патріоти України з посиланням на повідомлення прес-служби президента України.

"Професіоналізація сил оборони та створення необхідного військового резерву є необхідною умовою для формування кадрового потенціалу Збройних Сил України та інших складових сил оборони, комплектування їх підготовленим та мотивованим особовим складом, створення, утримання та розгортання стратегічного резерву Збройних Сил України", - йдеться в документі.

Визначено, що стратегічний резерв ЗСУ повинен бути готовим до розгортання та здатним здійснювати наступальні (контрнаступальні) дії, посилювати угруповання військ (сил) на загрозливих напрямах, забезпечувати ротацію військ (сил), їх поповнення та заміну на випадок втрати боєздатності.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...