Вимахували посвідченнями: На Кубані п'яні поліцейські влаштували бійку в супермаркеті (відео)

Інцидент зафіксували камери відеоспостереження в магазині.

Пара дебоширів. Фото:Скріншот з пабліку "Типичный Краснодар"

У Краснодарі в РФ п'яні співробітники поліції влаштували бійку в супермаркеті, намагаючись купити алкоголь посеред ночі. Про це повідомляє Life.ru, зазначають Патріоти України.

Так, в ніч на 11 квітня двоє нетверезих людей спробували купити алкоголь в одному з супермаркетів Краснодара. Знаючи, що після 22:00 спиртне не продають, чоловік і жінка почали пред'являти "корочки" співробітників поліції.

"Почувши відмову, розлючені покупці накинулися на охоронця з кулаками прямо в торговому залі, а продовжилася бійка вже на вулиці", - повідомляє видання.

Інцидент зафіксували камери відеоспостереження в магазині. Також один з охоронців зняв, як жінка представлялася капітаном поліції і показувала посвідчення.

За даними інтернет-спільноти "Типовий Краснодар", бійку в магазині влаштував підполковник поліції у відставці Кирило Шипков, який зараз очолює благодійний фонд, і його дружина співробітник культурного центру поліції Краснодарського краю.

У зв'язку з інцидентом призначена службова перевірка. Якщо підтвердиться інформація про приналежність цих осіб до органів внутрішніх справ, то вони будуть притягнуті до суворої дисциплінарної відповідальності аж до звільнення.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...