Випав з вікна дев'ятого поверху: За дивних обставин у Москві загинув віце-президент великої російської компанії

Причини трагедії невідомі, але, як зазначається, загиблий був тверезий.

Бруно Чарльз де Куман. Фото:Lenta.ruУ Москві загинув віце-президент Новолипецького металургійного комбінату Бруно Чарльз Де Куман, топ-менеджер випав з дев'ятого поверху відомого в Москві "Будинку на набережній". Про це повідомляють російські ЗМІ, зазначають Патріоти України.

"На жаль, змушені підтвердити", - сказали в прес-службі компанії, додавши, що шоковані тим, що сталося і висловлюють співчуття родичам загиблого. Там відмовилися розкрити подробиці того, що сталося. За даними журналістів, чоловік помер на місці. Причини події невідомі, але, як зазначається, загиблий був тверезий.

Також знайомий загиблого розповів про останні хвилини життя топ-менеджера. За його словами, Де Куман збирався піднятися додому (в "Будинку на набережній" він знімає квартиру) і попросив почекати його внизу. Буквально через кілька хвилин чоловік випав з вікна. Де Куман помер до приїзду швидкої.

Бруно Чарльз Де Куман став віце-президентом НЛМК з досліджень і розробок у червні 2017 року. Він координував діяльність дослідницьких центрів виробничих майданчиків підприємства, займався розробкою інноваційних видів продукції і вдосконаленням процесів.

Де Куман отримав докторський ступінь в Корнеллському університеті. До призначення в НЛМК він займався науковими дослідженнями і розробками в галузі матеріалознавства.

Джерело: Апостроф

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...