Випробуваний пеклом: герой МВС Приступа очолив важливу посаду у столиці

Герман Приступа разом з Андрієм Крищенком і групою офіцерів-добровольців з 11 до 14 квітня 2014 року три дні обороняли будівлю Горлівського УВС від колаборантів.

Герман Приступа у полоні бойовиків. Фото: соцмережі.

"Продовжуємо формувати кадровий склад Національної поліції України – на ключові пости призначаємо тих, хто проявив себе в бойових умовах та довів вірність присязі Народові України", - написав Арсен Аваков на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Герман Приступа разом з Андрієм Крищенком і групою офіцерів-добровольців з 11 до 14 квітня 2014 року три дні обороняли будівлю Горлівського УВС від колаборантів. Після захоплення управління терористами, Андрій Крищенко і Герман Приступа зірвали прапор так званої "ДНР" над будівлею та знову підняли прапор України. За що Андрія і Германа було жорстоко побито. Ці кадри обійшли всі ЗМІ. Вижити тоді офіцерам вдалося дивом.

Приступа Герман Леонідович за героїзм і вірність присязі нагороджений орденом "За мужність". І ось сьогодні, 12 січня, представляю: Германа Приступу призначено начальником Шевченківського управління поліції ГУНПУ в місті Києві. Справжній українець! Справжній офіцер. Справжній поліціянт Національної поліції України!

Кажуть, що причина була поважна: В Одесі співробітники ТЦК заштовхали чоловіка в мікроавтобус

понеділок, 29 квітень 2024, 22:29

У Мережі поширюється відео нібито з Одеси, на якому видно, як чоловіки у військовій формі заштовхують іншого чоловіка в мікроавтобус. В Одеському ТЦК заявили, що на кадрах затримують громадянина-втікача. Про це йдеться в заяві Одеського обласного ТЦК і...

"Я полечу в Дубай, а ви будете ховатися в підвалах": Чемпіонка України та донька депутатки образила мешканців Дніпра (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:06

Чемпіонка України з академічного веслування 2017, 2018 та 2019 років Алсу Алєйнікова потрапила у скандал. Вона публічно у своїх соцмережах образила мешканців Дніпра, називавши їх «жебраками» та сказавши, що вони їдять тільки «сало і сосиски». Про це ін...