Випустили з-під варти: ЗМІ повідомили долю чемпіона України, якого здали чеченцям

Мурад Амрієв розповів, що хотів отримати притулок в Білорусі, тому що не знав, що з ним буде, коли його привезуть в Чечню.

На фото Мурад Амрієв у центрі: https://www.kavkazr.com

Чемпіон України зі змішаних єдиноборств (ММА) Мурад Амрієв, якого вчора пізно ввечері відпустили з-під варти в Чечні, розповів, що зараз перебуває вдома і його ніхто не охороняє. Про це спортсмен сказав на прес-конференції в Грозному, повідомляють Патріоти України з посиланням на Кавказ.Реалии.

Амрієв розповів про свої пригоди останніх днів. За його словами, він хотів отримати притулок в Білорусі, тому що не знав, що з ним буде, коли його привезуть в Чечню.

На питання - яка в нього була причина боятися - спортсмен відповів, що це особисте і сімейне і не хотів би про це говорити.

Амрієв повідомив, що кримінальну справу проти нього не закрито і він звинувачується у використанні завідомо підробленого документа: "Не можу робити жодних прогнозів щодо своїх планів. Спочатку мені треба вирішити це питання, яке мене блокує".

У соцмережах почалися обговорення, що Амрієву можуть запропонувати залишитися в Чечні і увійти в один з місцевих бійцівських клубів. Цю інформацію він не підтвердив, але і не спростував, зазначивши, що для нього головне - розібратися з усіма справами, що виникли в результаті його пригод.

Українські військові можуть отримати шість видів доплат - розʼяснення Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 9:47

Для українських військовослужбовців передбачено шість видів додаткової винагороди. Сума виплат залежить від того, які завдання виконує військовий, яку посаду він обіймає та де саме він перебуває. Ці додаткові виплати є щомісячними і обчислюються пропор...

Фахівці пояснили, яка доза алкоголю провокує появу онкологічних захворювань і яке значення має, що саме ви вживаєте

вівторок, 7 травень 2024, 9:40

Вживання спиртного пов'язане з більш ніж 200 захворюваннями і розладами, зокрема й хворобою, яка є другою причиною смертності в Україні - раком. Про це повідомив Центр громадського здоров'я. . Алкоголь є одним із головних факторів ризику появи таких в...