Вирішив присвятити життя захисту України: Мережу зворушила історія хороброго бійця ЗСУ

Ще у 2008 році, будучи молодим хлопцем, Віктор пішов вчитися в Національну академію внутрішніх справ, а трохи пізніше підписав контракт і служив в одній з навчальних частин, де готували офіцерів.

Віктор вирішив присвятити своє життя захисту України. Фото: соцмережі.

Військовослужбовець Віктор присвятив все своє свідоме життя службі України та її народу. Чоловік давно зв'язав своє життя з силовими структурами, зараз у нього підписаний контракт із ЗСУ. Зворушлива історія бійця опублікована на сторінці "Повернись живим" у Facebook, передають Патріоти України.

Ще у 2008 році, будучи молодим хлопцем, Віктор пішов вчитися в Національну академію внутрішніх справ, а трохи пізніше підписав контракт і служив в одній з навчальних частин, де готували офіцерів.

"Коли на Донбасі почалися бойові дії, я вирушив на фронт у складі Нацгвардії. Ми були на блокпостах, робота була зовсім інша. У 2017 році перший контракт закінчився, і я підписав новий - з ЗСУ", - згадує боєць.

Віктор тут за старшого, однак ніколи не ставить себе вище за інших. Каже, що тут у нього є віддані бойові товариші, які в разі необхідності допоможуть і прикриють.

"Поки ви читаєте цей пост і готуєте плани на вихідні, Віктор та його побратими продовжують ризикувати собою на передовій. Завдяки таким, як вони, в більшості міст України не чують розривів снарядів і не бояться засинати, знаючи, що ця ніч може стати останньою", - зазначено в пості.

Підписники висловили підтримку Віктору і всім захисникам України, подякувавши за мирне небо над головою:

"Спасибі вам, хлопці";

"Ми, хлопці, молимося за вас!";

"Спасибі за життя! Бережіть себе і Україну!";

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...